ОСТАННІ НОВИНИ

Із будинку в центрі Львова відпала частина фасаду

Наталя Дуляба

|

У вівторок, 8 серпня, з будинку на просп. Шевченка, що в центрі Львова, обвалилась частина ліпнини і впала просто на тротуар. Відповідну скаргу розмістила на Гарячій лінії міста Оксана Любас.

Випадок стався близько 15:20 год. у будинку на просп. Шевченка, 15. Як видно на фото, з-під даху відпали шматки ліпнини й розбились посеред тротуару, де активно ходять пішоходи.

«За 2 хвилини до мого виходу з цих дверей. Добре, що не вбило. Щасливий день», – прокоментувала Оксана Любас й опублікувала відповідні світлини.

Невдовзі після скарги львів’янки на місце прибули комунальники, які демонтували з фасаду небезпечні елементи. Про інцидент знають у Галицькій райадміністрації, тож повинні тримати ситуацію на контролі.

Нагадаємо, уночі 31 липня у будинку в центрі Львова повністю обвалився балкон. Обійшлося без постраждалих.

Додамо, що у центральній частині Львова із будинків нерідко обвалюються частини з фасадів і падають пішоходам на голови. Чимало таких випадків було у 2019 році, через що львів’яни активно скаржились.

Реагуючи на це, у мерії тоді вирішили перевірити на аварійність фасади старовинних будівель, що розташовані в історичному ареалі міста.

Львівський портал" href="https://portal.lviv.ua/">Львівський портал писав про те, як діяти, коли на вас упав шматок будинку, і що слід обов’язково зробити для того, аби притягнути до відповідальності винних у вашому травмуванні. Детальніше про це читайте тут.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Фото: Оксана Любас, Гаряча лінія міста

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *