ОСТАННІ НОВИНИ

Окупанти поранили двох людей на курорті у Коблевому

Наталя Дуляба

|

Під час атаки російських окупантів узбережжя Миколаївщини у ніч на середу, 19 липня, поранення отримали двоє жінок. Про це Львівському порталу повідомили в Офісі генпрокурора України.

За даними слідства, близько 02:00 години ночі російські окупанти вдарили трьома «Шахедами» і крилатою ракетою по Коблівській громаді, що на самому узбережжі Чорного моря. Тут є чимало готелів та відпочинкових баз.

Правоохоронці задокументували руйнування та загорання саме об’єктів рекреаційної інфраструктури в прибережній відпочинковій зоні села Коблеве.

Внаслідок атаки поранення отримали дві жінки віком 40 та 44 років. Їх госпіталізували.

«Під час проведення оглядів місця події знайдено фрагменти боєприпасів. Будь-які військові об’єкти на цих територіях відсутні», – йдеться у повідомленні.

За цими фактами вже відкрито кримінальне провадження за ч.1 ст.438 ККУ (порушення законів та звичаїв війни). Слідство триває.

Нагадаємо, уночі 19 липня російські окупанти здійснили наймасованішу атаку по Одещині, застосовуючи ракети і дрони. Удари були по портовій інфраструктурі, складах із тютюном і феєрверками, промисловому об’єкту, ринку та житлових будинках.

До такого теракту Росія вдалася невдовзі після того, як оголосила про свій вихід із зернової угоди.

Під час нічного масованого обстрілу «Шахеди» пошкодили у Херсоні житлові будинки, Палац культури та будівлю, яку використовувала як церкву релігійна громада. Також іранські дрони цієї ночі пошкодили й інфраструктурний об’єкт на Житомирщині.

Загалом уночі 19 липня війська РФ випустили по Україні 63 повітряні цілі: ракети різних типів і «Шахеди». Українська ППО збила 37 повітряних цілей. Детальніше читайте за цим посиланням.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *