ОСТАННІ НОВИНИ

У Львові вшанували пам'ять композитора Мирослава Скорика

Маркіян Рой

|

Львів вшановує пам’ять Мирослава Скорика. Сьогодні, 13 липня, легендарному композитору мало б виповнитись 85 років. Про це Львівському порталу повідомили у Львівській філармонії.

Музичні й громадські діячі, небайдужі львів’яни поклали квіти до могили Скорика на Личаківському кладовищі. На спомин про маестро лунали твори у виконанні відомої солістки Софії Соловій та Камерного хору «Глорія».

З промовою виступили генеральний директор Львівської національної філармонії Володимир Сивохіп, директорка Департаменту з питань культури, національностей та релігій Львівської обласної військової адміністрації Ірина Гаврилюк.

О 19:00 цього ж дня у концертному залі Людкевича відбудеться урочисте Закриття ювілейного 120-го музичного сезону Львівської філармонії концертом, присвяченим пам’яті легендарного музиканта.

Усі виручені кошти з квитків спрямують на допомогу ЗСУ – на купівлю пікапа для Сьомого прикордонного Карпатського загону.

Нагадаємо, Мирослав Скорик помер 1 червня 2020 року. Йому був 81 рік. Поховали легендарного музиканта на Личаківському кладовищі у Львові.

З 2020 року Львівська обласна філармонія названа на його честь.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *