ОСТАННІ НОВИНИ

Уламки російських ракет, окрім Львова, впали у двох районах Львівщини

Андрій Котенський

|

Російські ракети влучили по жилих будинках у Львові, а також у Львівському та Золочівському районі Львівщини. Про це Львівському порталу повідомили у пресслужбі Львівської обласної військової адміністрації.

За словами Максима Козицького, уламки російських ракет впали у двох районах Львівщини.

Один уламок ракети впав в одному зі сіл Львівського району поблизу будівлі Народного дому. Утворилася вирва. Попередньо – без постраждалих.

Також в наслідок падіння уламків ракети є руйнування в приватному господарстві в одному зі сіл Золочівського району. За попередньою інформацією, постраждалих також немає.

Водночас голова ЛОДА підтвердив інформацію, що через влучання ракет у Львові загинуло чотири людини.

«Уже підтвердили загибель чотирьох людей. На момент влучання усі вони перебували в будинку. Співчуття рідним», – уточнив Максим Козицький.

Як відомо, російська ракета влучила у житловий будинок у Львові. Є постраждалі та щонайменше четверо загиблих.

Також відомо, що в результаті ракетного удару по Львову пошкоджено близько 60 квартир.

Голова ЛОВА Максим Козицький також повідомляв, що під час нічної ракетної атаки рашистів на Львівщину зафіксовано влучання в об’єкт критичної інфраструктури.

До цього мер Львова повідомив, що під час нічної атаки у Львові постраждали люди.

Як відомо на Львівщині із 02.06 год до 03.18 год була повітряна загроза під час якої гучні вибухи було чутно у Львові та області.

Допоки надзвичайники не розберуть завалів і не витягнуть усіх загиблих вулиця Стрийська буде перекрита для руху транспорту.

Мер Львова Андрій Садовий також зробив заяву, що Львів зазнав найбільшої атаки на цивільну інфраструктуру від початку повномасштабного вторгнення рашистів.

Шокуючі кадри наслідків влучань у Львові опублікував також Володимир Зеленський.

Командування Повітряних Сил ЗСУ повідомило, що Львівщину атакували 10 ракетами «Кинджал», більшість з яких вдалося збити.

За рішенням міської комісії з питань ТЕБ та НС, на відновлення зруйнованих помешкань у Львові виділили 100 млн грн.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *