ОСТАННІ НОВИНИ

Львів зазнав найбільшої атаки на цивільну інфраструктуру

Андрій Котенський

|

Місто Львів зазнало найбільшої атаки на цивільну інфраструктуру від початку повномаштабного вторгнення рашистів в Україну. Ушкодження зазнали житлові будинки, офісний центр, школа та гуртожитки Львівської політехніки. Про це повідомив мер Львова Андрій Садовий.

За словами мера Львова, наразі відомо про трьох загиблих і вісьмох поранених, які перебувають у лікарні.

«Це найбільша атака на цивільну інфраструктуру Львова  від початку повномасштабного вторгнення. Вже відомо про трох загиблих та восьмеро поранених у лікарні. Але так виглядає, що жертв буде більше», – повідомив мер Львова.

Він також повідомив, що зруйновано більше 50 помешкань львів’ян. У деяких будинках знесло дах та повилітали вікна. Зафіксовано руйнації в офісному комплексі, у школі та гуртожитках Львівської політехніки.

«Більше сотні помешкань потребують відновлення. Ми збираємось на комісію із Надзвичайних ситуацій. Попередні оцінки руйнацій – десятки і десятки мільйонів гривень», – повідомив Андрій Садовий.

У той же час надзвичайники продовжують розбирати завали.

Як відомо, російська ракета влучила у житловий будинок у Львові. Є постраждалі та щонайменше троє загиблих.

Також відомо, що в результаті ракетного удару по Львову пошкоджено близько 60 квартир.

Голова ЛОВА Максим Козицький також повідомляв, що під час нічної ракетної атаки рашистів на Львівщину зафіксовано влучання в об’єкт критичної інфраструктури.

До цього мер Львова повідомив, що під час нічної атаки у Львові постраждали люди.

Як відомо на Львівщині із 02.06 год до 03.18 год була повітряна загроза під час якої гучні вибухи було чутно у Львові та області.

Допоки надзвичайники не розберуть завалів і не витягнуть усіх загиблих вулиця Стрийська буде перекрита для руху транспорту.

Фото: Ігор Зінкевич

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *