ОСТАННІ НОВИНИ

У Львові є постраждалі. Людей закликають не публікувати фото і відео з місць прильотів

Андрій Котенський

|

Під час нічної повітряної загрози у Львові пролунала серія вибухів. Є постраждалі. Львів’ян закликають в жодному разі не публікувати фото і відео із місця подій. Про це повідомив мер Львова Андрій Садовий.

«У Львові пролунала серія вибухів. Друзі, ми не будемо зараз говорити про наслідки обстрілів. Всі міські служби роблять свою роботу. Просимо, в жодному випадку ніде не публікувати відео з роботою ППО, або наслідками обстрілів», – повідомив мер Львова.

За словами Андрія Садового, на цю хвилину відомо вже про чотирьох постраждалих осіб, і їхня кількість може зрости.

«На цю хвилину відомо про 4 поранених в наслідок ракетного обстрілу. Кількість збільшується. Дані уточнюються. Одну людину у важкому стані забрала швидка», – повідомив він.

Голова ЛОВА Максим Козицький повідомляв, що під час нічної ракетної атаки рашистів на Львівщину зафіксовано влучання в об’єкт критичної інфраструктури.

Як відомо на Львівщині із 02.06 год до 03.18 год була повітряна загроза під час якої гучні вибухи було чутно у Львові та області.

Фото умовне

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *