ОСТАННІ НОВИНИ

Російські ракети у Львові пошкодили чотири навчальні заклади

Андрій Котенський

|

Від нічної атаки постраждали 4 навчальні заклади. Про це Львівському порталу повідомили у пресслужбі Львівської міської ради.

За словами начальника управління освіти ЛМР Андрія Закалюки, найбільше постраждала львівська школа №50.

«Найбільше постраждала школа №50, де, за попередніми підрахунками, вибито більше 200 вікон і двері. Постраждав дах у школі «Джерельце», вікна дитячого садка на вул. Сахарова, садок №135, і в початковій школі №4 теж є вибиті вікна», – додав Андрій Закалюка.

Також відомо, що постраждали гуртожитки «Львівської політехніки».

Заступниця міського голови Львова з питань житлово-комунального господарства Ірина Маруняк зауважила, що сьогодні будуть проектанти, які обстежать будинки і визначать, які першочергові роботи потрібно провести, щоб одразу приступити до виконання.

Як відомо, російська ракета влучила у житловий будинок у Львові. Є постраждалі та щонайменше четверо загиблих.

Також відомо, що в результаті ракетного удару по Львову пошкоджено близько 60 квартир.

Голова ЛОВА Максим Козицький також повідомляв, що під час нічної ракетної атаки рашистів на Львівщину зафіксовано влучання в об’єкт критичної інфраструктури.

До цього мер Львова повідомив, що під час нічної атаки у Львові постраждали люди.

Як відомо на Львівщині із 02.06 год до 03.18 год була повітряна загроза під час якої гучні вибухи було чутно у Львові та області.

Допоки надзвичайники не розберуть завалів і не витягнуть усіх загиблих вулиця Стрийська буде перекрита для руху транспорту.

Мер Львова Андрій Садовий також зробив заяву, що Львів зазнав найбільшої атаки на цивільну інфраструктуру від початку повномасштабного вторгнення рашистів.

Шокуючі кадри наслідків влучань у Львові опублікував також Володимир Зеленський.

Командування Повітряних Сил ЗСУ повідомило, що Львівщину атакували 10 ракетами «Кинджал», більшість з яких вдалося збити.

За рішенням міської комісії з питань ТЕБ та НС, на відновлення зруйнованих помешкань у Львові виділили 100 млн грн.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *