ОСТАННІ НОВИНИ

Кількість загиблих унаслідок атаки на Львів зросла

Анастасія Диняк

|

З-під завалів будинку, в який вночі 6 липня поцілили росіяни, дістали тіло ще однієї загиблої. Кількість жертв зросла до п’яти осіб. Про це повідомив очільник Львівської ОВА Максим Козицький.

«На жаль, кількість загиблих через нічний ракетний удар по Львову зросла до п’яти. З-під завалів дістали тіло жінки. Щирі співчуття рідним», – йдеться  у повідомленні.

Наразі рятувальники продовжують працювати на місці трагедії.

Нагадаємо, вночі 6 липня росіяни атакували Львівщину 10 ракетами «Калібр», сім з них вдалося збити. Одна ракета поцілила в житловий будинок у Львові.

Унаслідок ракетного удару пошкоджено близько 60 помешкань та 50 автівок. Наразі відомо про чотирьох загиблих та ще 34 постраждалих.

Відомо про особи чотирьох загиблих. Це 32-річна Анастасія та її 60-річна мати Мирослава, 63-річна Ірина і 35-річний Михайло. Також від російської ракети загинули мати та сестра львівського журналіста Володимира Садового.

У Львові оголосили дводенну жалобу за загиблими.

До двох міських лікарень Львова госпіталізували 13 постраждалих. Одна жінка – у важкому стані. Ще 21 людині надали першу допомогу і відпустили на амбулаторне лікування. Зазначається, що найменшому постраждалому – 16 років.

Мер Андрій Садовий заявив, що вночі Львів зазнав найбільшої атаки на цивільну інфраструктуру від початку повномасштабного вторгнення.

В Львівській ОВА показали наслідки нічної атаки. Також відео з місця удару оприлюднив президент Володимир Зеленський.

Додамо, наразі вулиця Стрийська перекрита для руху транспорту. Там тривають розбори зруйнованого будинку, рятувальники дістають людей з-під завалів.

Станом на 10:45 год. рятувальна операція триває на трьох локаціях Львова. Там ще можуть бути люди.

Голова ЛОВА Максим Козицький також повідомляв, що зафіксовано влучання в об’єкт критичної інфраструктури на Львівщині. Уламки російських ракет також впали у Львівському та Золочівському районах Львівщини.

У Львові росіяни також пошкодили чотири навчальні заклади та підстанцію, унаслідок чого близько 150 абонентів лишилися без електропостачання.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *