ОСТАННІ НОВИНИ

Ракетний удар по Львову. Медики надали допомогу 34 людям

|

Станом на зараз до двох міських лікарень Львова госпіталізували 13 постраждалих. Одна жінка – у важкому стані. Ще 21 людині надали першу допомогу і відпустили на амбулаторне лікування. Про це Львівському порталу повідомили у пресслужбі Львівської міської ради.

Як уточнила керівниця управління охорони здоров’я Львівської міської ради Марта Матюшко, вісьмох постраждалих доправили в лікарню святого Луки. З них одна жінка – у важкому стані через отриману черепно-мозкову травму та перелом ноги. Ще двоє – у стані середньої важкості, стан інших – задовільний. В лікарню святого Пантелеймона доправили п’ятьох постраждалих, їх стан – задовільний.

«В основному, це різані або рвані травми внаслідок розбиття скла, а також переломи і забої – через падіння конструкцій тощо», – зауважила Марта Матюшко.

Найменшому постраждалому – 16 років.

Зауважимо, що мерія подає інформацію про трьох загиблих, водночас МВС України заявило, що станом на 07.00 вже відомо про чотирьох загиблих.

Як відомо, російська ракета влучила у житловий будинок у Львові. Є постраждалі та щонайменше четверо загиблих.

Також відомо, що в результаті ракетного удару по Львову пошкоджено близько 60 квартир.

Голова ЛОВА Максим Козицький також повідомляв, що під час нічної ракетної атаки рашистів на Львівщину зафіксовано влучання в об’єкт критичної інфраструктури.

До цього мер Львова повідомив, що під час нічної атаки у Львові постраждали люди.

Як відомо на Львівщині із 02.06 год до 03.18 год була повітряна загроза під час якої гучні вибухи було чутно у Львові та області.

Допоки надзвичайники не розберуть завалів і не витягнуть усіх загиблих вулиця Стрийська буде перекрита для руху транспорту.

Мер Львова Андрій Садовий також зробив заяву, що Львів зазнав найбільшої атаки на цивільну інфраструктуру від початку повномасштабного вторгнення рашистів.

Шокуючі кадри наслідків влучань у Львові опублікував також Володимир Зеленський.

Командування Повітряних Сил ЗСУ повідомило, що Львівщину атакували 10 ракетами «Кинджал», більшість з яких вдалося збити.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *