ОСТАННІ НОВИНИ

Тепер офіційно: Ребров став новим тренером збірної України з футболу

Наталя Дуляба

|

Сергій Ребров офіційно став головним тренером збірної України. Про це Львівському порталу повідомили в Українській асоціації футболу.

«Офіційно. Сергій Ребров – головний тренер збірної України. Вітаємо легенду! Бажаємо успіху», – вказано у короткому повідомленні.

Деталей контракту з Ребровим наразі ще не розголошують.

Нагадаємо, про ймовірне призначення Сергія Реброва новим тренером збірної України стало відомо у травні, однак досі Українська асоціація футболу цього не коментувала.

Донедавна головним тренером збірної був Олександр Петраков, однак його контракт закінчився 30 грудня 2022 року. Після цього тимчасовим виконувачем обов’язків головного тренера став Руслан Ротань.

Як відомо, вже 16 червня збірна України гратиме із Північною Македонією, а 19 червня – із Мальтою в межах відбору на чемпіонат Європи-2024.

Довідково: Сергій Ребров, 49 років – український футболіст, більшу частину кар’єри провів у київському «Динамо». За національну збірну України зіграв 75 матчів та забив 15 голів. По завершенні кар’єри професійного футболіста у 2009 році розпочав успішну тренерську роботу.

Після звільнення Олега Блохіна у 2014 року Реброва затвердили головним тренером київського «Динамо». За три роки роботи з клубом Ребров двічі ставав чемпіоном України (2015, 2016), двічі володарем Кубка України (2014, 2015), Суперкубка України (2016) та виводив киян у плей-оф Ліги Чемпіонів (2016).

22 серпня 2018 року Сергій Ребров став головним тренером угорського клубу «Ференцварош». На чолі цієї команди виграв три чемпіонати Угорщини поспіль, вивів команду в груповий етап Ліги чемпіонів та був визнаний найкращим тренером чемпіонату Угорщини сезону 2020/21.

6 червня 2021 року Ребров очолив найтитулованіший клуб ОАЕ «Аль-Айн». У серпні того ж року йому запропонували стати головним тренером збірної України, замінивши на цій посаді Андрія Шевченка. Спочатку повідомляли, що Ребров підписав дворічний контракт, але згодом він відмовився від цієї посади.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *