ОСТАННІ НОВИНИ

Ребров стане тренером футбольної збірної України

Андрій Котенський

|

Чинний керманич еміратського футбольного клубу Аль-Айна Сергій Ребров таки стане головним тренером збірної України. Про це повідомив відомий футбольний інсайдер Фабріціо Романо.

За словами Фабріціо Романо, угоду із Ребровим вже підписано.

«Незабаром новим головним тренером збірної України стане Сергій Ребров – угода підписана», – повідомив він.

Наразі Українська асоціація футболу, ще не робила офіційних заяв із цього приводу.

Як відомо, збірна України залишається без наставника після відходу з команди Олександра Петракова. Тимчасово виконувачем обов’язків головного тренера став Руслан Ротань.

Вже 16 червня збірна України гратиме із Північною Македонією, а 19 червня із Мальтою в рамках відбору на чемпіонат Європи-2024 року.

Як відомо, Сергій Ребров український футболіст, що грав на позиції нападника та атакуючого півзахисника, що більшу частину кар’єри провів у київському «Динамо». За національну збірну України зіграв 75 матчів та забив 15 голів.

По завершенні кар’єри професійного футболіста у 2009 році розпочав успішну тренерську роботу.

Після звільнення Олега Блохіна у 2014 року Реброва затвердили головним тренером київського «Динамо».

За три роки роботи з клубом Ребров двічі ставав чемпіоном України (2015, 2016), двічі володарем Кубка України (2014, 2015), Суперкубка України (2016) та виводив киян у плей-оф Ліги Чемпіонів (2016).

22 серпня 2018 року став головним тренером угорського клубу «Ференцварош». На чолі цієї команди Ребров виграв три чемпіонати Угорщини поспіль, вивів команду в груповий етап Ліги чемпіонів та був визнаний найкращим тренером чемпіонату Угорщини сезону 2020/21.

6 червня 2021 року Ребров очолив найтитулованіший клуб ОАЕ «Аль-Айн». Цього ж року, 9 серпня Реброву запропонували стати головним тренером Збірної України з футболу, замінивши на цій посаді Андрія Шевченка. Спочатку повідомлялося, що Ребров підписав контракт на тренерську посаду терміном на два роки, але тоді Сергій Ребров відмовився від цієї посади.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *