ОСТАННІ НОВИНИ

Євробачення-2023: визначено всіх фіналістів

Анастасія Диняк

|

11 травня в Ліверпулі відбувся другий півфінал пісенного конкурсу «Євробачення-2023», на якому обрали ще 10 фіналістів. Про це повідомляє Львівський портал.

Так, у другому півфіналі взяли участь 16 країн, з яких до фіналу конкурсу пройшли 10 учасників:

Зазначимо, 9 травня обрали перших 10 фіналістів.

Нагадаємо, переможцями українського Національного відбору на Євробачення-2023 став гурт TVORCHI. Гурт вже презентував оновлену версію пісні «Heart of Steel», з якою вони представлять Україну на пісенному конкурсі

Україна – країна-переможниця минулорічного Євробачення, відтак TVORCHI автоматично потрапляють у гранд-фінал конкурсу, де виступатимуть у прямому ефірі 13 травня.

Як відомо, Український гурт Kalush Orchestra переміг на Євробаченні-2022, тож наступний конкурс мав відбутися в Україні.

Через війну в Україні організатори вирішили, що Євробачення-2023 варто провести у Великій Британії, яка посіла друге місце на конкурсі, але майбутні музичні змагання мають пройти від імені України.

67-й Пісенний конкурс Євробачення від імені України прийматиме Ліверпуль. Гранд-фінал пісенного конкурсу Євробачення-2023 відбудеться на арені Liverpool 13 травня.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *