ОСТАННІ НОВИНИ

TVORCHI оновили пісню для Євробачення-2023

Омелян Шевчук

|

У четвер, 9 березня, гурт TVORCHI презентував оновлену версію пісні «Heart of Steel», з якою вони представлять Україну на пісенному конкурсі Євробачення-2023 в Ліверпулі вже цього травня. Кліп на оновлену версію пісні «Heart of Steel» опубліковано на офіційному ютуб-каналі Eurovision Song Contest. Про це Львівському порталу повідомили у Суспільному мовленні.

У своїй пісні TVORCHI співають про незламність та силу духу людей, створених з волі та сталі. «Heart of Steel» – пісня про нескорених, незламних людей, які попри всі труднощі рухаються вперед, саме такі переживання за задумом артистів передає драматичний фінал.

«Пісня «Heart of Steel» про кожного, хто попри всю безвихідь носить у грудях сталеве серце і не здається. А сьогодні це всі ми. В нашій пісні є рядки: «Не бійтеся говорити те, що ви думаєте. Тому що як би погано не було, хтось слухає». Ми хочемо, щоб про нашу незламність почули всюди», – розповіли TVORCHI.

В оновленій версії пісні TVORCHI додали рядок українською: «Незважаючи на біль, я продовжую свій бій. Світ палає, а ти дій».

Пісня «Heart of Steel» була написана навесні, коли українські захисники героїчно стояли на «Азовсталі». Після цього слово «сталь» – стало одним із символів української незламності, уособленням справжньої сили духу. Емоції від побаченого TVORCHI перенесли в музику.

Цікаво, що букмекери прогнозують Україні в цьогорічному конкурсі друге місце.

Перемогу пророкують Швеції, від якої може поїхати переможниця Євробачення-2012 Лорін, що бере участь у відборі своєї країни із піснею «Tattoo».

До головних фаворитів цьогорічного Євробачення також входить фінляндський виконавець Käärijä із піснею «Cha Cha Cha».

Норвезька співачка Alessandra з піснею «Queen of Kings».

Чеський гурт Vesna із піснею «My Sister’s Crown», яка виконується чеською, англійською, болгарською та українською мовами.

Також високі місця прогнозують Ізраїлю, Великій Британії, Іспанії, Австрії та Франції, щоправда ще не всі країни оголосили своїх претендентів.

Нагадаємо, що TVORCHI – переможці українського Національного відбору на Євробачення-2023.

Україна – країна-переможниця минулорічного Євробачення, відтак TVORCHI автоматично потрапляють у гранд-фінал конкурсу, де виступатимуть у прямому ефірі 13 травня.

Як відомо, Український гурт Kalush Orchestra переміг на Євробаченні-2022, тож наступий конкурс мав відбутися в Україні.

Через війну в Україні організатори вирішили, що Євробачення-2023 варто провести у Великій Британії, яка посіла друге місце на конкурсі, але майбутні музичні змагання мають пройти від імені України.

67-й Пісенний конкурс Євробачення від імені України прийматиме Ліверпуль. Гранд-фінал пісенного конкурсу Євробачення-2023 відбудеться на арені Liverpool 13 травня, а півфінали пройдуть 9 й 11 травня наступного року.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *