ОСТАННІ НОВИНИ

На Дніпропетровщині побільшало постраждалих від російської атаки

Наталя Дуляба

|

Кількість людей, які постраждали внаслідок ракетного удару по Павлоградському району Дніпропетровщини, зросла із 25 до 34. Серед них є п’ятеро дітей. Про це повідомив голова Дніпропетровської ОВА Сергій Лисак.

Двоє поміж 34 постраждалих, жінки віком 45 і 55 років, перебувають у реанімації. Всі інші після отримання медичної допомоги лікуються амбулаторно.

«У людей забої, переломи, різані та рвані рани, контузії, отруєння продуктами горіння», – відзначив посадовець.

Крім того, спочатку було відомо про трьох травмованих дітей, згодом їх стало п’ятеро. Наймолодшій дівчинці 8 років.

Нагадаємо, у ніч на 1 травня російські окупанти здійснили другий за кілька днів масований ракетний удар по Україні. Загалом ворог випустив 18 ракет, 15 із яких вдалося знищити.

Щодо ракет, які українська ППО не збила, відомо, що влучання були у Павлоградському районі Дніпропетровщини. Невдовзі після обстрілу йшлося мінімум про 25 постраждалих, є руйнування.

В українських Повітряних силах кажуть, що під час останніх ударів по Україні росіяни використовували нещодавно виготовлені ракети, які містять високотехнологічні іноземні компоненти.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *