ОСТАННІ НОВИНИ

Росіяни обстріляли пожежну частину на Харківщині

Наталя Дуляба

|

Протягом середи, 26 квітня, російські окупанти двічі обстріляли пожежну частину на Харківщині. Обійшлося без постраждалих. Про це Львівському порталу повідомили у ДСНС України.

Ворог двічі прицільно бив із артилерії по пожежній частині. Пошкоджено будівлю та техніку рятувальників. Серед особового складу ДСНС ніхто не постраждав.

«Окупанти можуть позбавити нас будівлі та техніки, проте у них не вдасться знищити нашу сміливість і готовність захищати мирне населення. На щастя, особовий склад не постраждав і буде й надалі надавати допомогу у ліквідації наслідків цієї неспровокованої війни. Ми усе відновимо і відбудуємо, адже боремося за нашу перемогу не самі», – кажуть у ДСНС.

Нагадаємо, це вже не вперше росіяни прицільно гатять по українських рятувальниках. Уночі 28 лютого рашисти обстріляли пожежну частину у Святогірську, що на околиці Донеччини. Тоді загинув один рятувальник, ще четверо дістали поранення.

23 лютого окупанти спеціально обстріляли надзвичайників, які приїхали розбирати завали селищної ради на Харківщині. Тоді обійшлося без жертв.

27 лютого у Хмельницькому загинули двоє рятувальників, які ліквідовували наслідки атаки дронів. Ще четверо вогнеборців дістали поранення.

Також напередодні Святвечора 6 січня ворог вдарив по пожежній частині у Херсоні, внаслідок обстрілу були загиблі й поранені.

У вересні 2022 року рашисти гатили по пожежній частині у Краматорську, серед рятувальників тоді ніхто не постраждав.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Фото: ДСНС України

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *