ОСТАННІ НОВИНИ

У Хмельницькому загинули два рятувальники

Анастасія Диняк

|

Унаслідок російської атаки на Хмельницький загинули 21-річний та 31-річний рятувальники ДСНС під час виконання службового обов’язку. Про це повідомили у ДСНС.

Так, 27 лютого команда МВС України втратила двох рятувальників: 21-річного Владислава Дворака та 31-річного Сергія Севрука.

Ще троє рятувальників отримали поранення. Наразі лікарі надають їм усю необхідну допомогу.

«Разом із колегами з ДСНС України вони цієї ночі ліквідовували наслідки атаки російських БПЛА в Хмельницькій області. А потім ворог завдав повторного обстрілу. Умисно по наших Героях без зброї», – зазначив міністр внутрішніх справ Ігор Клименко.

Очільник Хмельницької ОВА Сергій Гамалій додав, що чотирьох постраждалих людей госпіталізували. У трьох з них важкий стан, але їх життю уже нічого не загрожує.  Згодом дівчину, яка була доставлена у лікарню, відпустили на амбулаторне лікування

Нагадаємо, уночі 27 лютого росіяни завдали ударів по Хмельницькому. За словами мера міста, ворог використав для атаки безпілотники.

Одразу повідомлялося про одного рятівника ДСНС, який загинув під час виконання службового обов’язку.

Додамо, унаслідок ворожого обстрілу 26 лютого Костянтинівки на Донеччині поранення отримала дитина.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *