ОСТАННІ НОВИНИ

Зеленський поговорив телефоном з Сі Цзіньпіном

Ольга Денисяка

|

26 квітня президент України Володимир Зеленський провів телефонну розмову із лідером КНР Сі Цзіньпіном. Про це Зеленський повідомив у Twitter.

«У мене була довга та змістовна телефонна розмова з главою Китаю Сі Цзіньпіном. Вірю, що цей дзвінок, а також призначення посла України в КНР дадуть потужний поштовх для розвитку наших двосторонніх відносин», – повідомив Зеленський.

В Офісі президента побіцяли опублікувати подробиці згодом.

Нагадаємо, в першу річницю російського вторгнення в Україну КНР запропонувала свій так званий «мирний план», опублікувавши на сайті свого МЗС «Позицію Китаю щодо політичного врегулювання кризи в Україні».

Після зустрічі з Владіміром Путіним у Москві Сі Цзіньпін заявив,що планує поговорити і з президентом України Володимиром Зеленським. Перемовини відбуватимуться в онлайн-режимі.

Нещодавно Володимир Зеленський публічно говорив, що був би не проти зустрічі з лідером Китаю Сі Цзіньпіном. Згодом він заявив, що запрошує главу Китаю в Україну.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *