ОСТАННІ НОВИНИ

Сили оборони розповіли, яке місто може стати наступною ціллю РФ

Ольга Денисяка

|

Керівник об’єднаного пресцентру сил оборони Таврійського напряму Олексій Дмитрашківський вважає, що найближчим часом РФ розпочне штурмові дії в районі Вугледара. Про це пише Українська правда.

Так, за даними Дмитрашківського, 22 квітня російські окупанти шість разів атакували Вугледар з авіації.

«Ворог дотримується тактики випаленої землі. Це робиться для того, щоб нашим захисникам не було можливості будь-де тримати оборону. Знищуються будинки, військовим сленгом кажуть “розбирають будинки” поверх за поверхом, і це відбувається як в Бахмуті, так і на Вугледарі», – розповів він.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що британські розвідники вважають, що командування російських сил під Вугледаром під тиском Москви, оскільки від нього вимагають якихось успіхів.

У зв’язку із провалом наступу та значними втратами у живій силі під Вугледаром, особовий склад так званого козачого загону відмовився від подальшої участі у наступальних діях.

Також раніше зазначалося, що російські окупанти на Вугледарському напрямку змінили тактику дій.

Окрім того, через конкуренцію з ПВК «Вагнер», яка просунулася на Бахмутському напрямку, Міноборони РФ наполегливо намагалося захопити Вугледар.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *