ОСТАННІ НОВИНИ

Львівські Пункти незламності призупиняють роботу

Андрій Котенський

|

Львівські Пункти незламності, які розпочали роботу наприкінці листопада минулого року, призупиняють роботу. Про це Львівському порталу повідомили у пресслужбі Львівської міської ради.

Як пояснила Ірина Маруняк, заступниця міського голови Львова з питань житлово-комунального господарства, пункти призупиняють роботу у зв’язку із покращенням погодних умов та наявністю стабільного електропостачання. Однак, у разі потреби, вони будуть готові відновити свою роботу.

«Пункти Незламності ми відкрили у Львові у час війни, коли почалися відключення електропостачання, і як наслідок, у частини будинків зупинялося теплопостачання. Тому, у цих пунктах люди мали змогу погрітися, попити гарячого чаю чи кави, зарядити свої гаджети.

Зараз вже квітень і температура піднімається, а електропостачання не відмикають, тому призупиняємо роботу наших Пунктів незламності», – повідомила Ірина Маруняк

Нагадаємо, у Львові було облаштовано 21 міський пункт обігріву – Пункти незламності, які працювали із 09:00 год і до 21:00 год. У пунктах була можливість погрітися, попити гарячого чаю чи кави, зарядити гаджети.

Наприкінці листопада 2022 року в Україні розгорнули майже тисячу «Пунктів незламності».

Нагадаємо, на території Львівщини збирались розгорнути більше 400 пунктів обігріву. Детальніше читайте за цим посиланням. 22 листопада 2022 року у Львові запрацювали перші 18 пунктів обігріву: адреси.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *