ОСТАННІ НОВИНИ

Суд виніс вирок чоловіку, який у Львові розбещував дітей у шкільних туалетах

Наталя Дуляба

|

51-річний киянин, який у школах Львова розбещував дівчаток, переодягнувшись у жінку, отримав 8 років тюрми. Про це Львівському порталу повідомили у відділі інформаційної політики Львівської обласної прокуратури.

Йдеться про 51-річного мешканця Києва, якого затримали у Львові у грудні 2021 року за підозрою у розбещенні учениці 2 класу у туалеті школи №43 на вул. Масарика. При цьому сам чоловік пройшов у навчальний заклад, переодягнувшись у жіночий одяг, а обличчя закрив маскою.

У суді доведено, що обвинувачений проникав у низку львівських шкіл, де розбещував дівчаток.

«Для цього він приходив у школу перевдягнутим у жіночий одяг та з медичною маскою на обличчі. Після чого заходив у жіночий туалет, де очікував на дівчаток. Коли заходила потерпіла, представлявся лікаркою та намагався її “оглянути”», – кажуть прокурори.

За цим фактом було відкрито кримінальне провадження за ч.2 ст.15; ч.2 ст.156 ККУ (закінчений замах на розбещення малолітньої особи та розбещення малолітньої особи).

Фото зловмисника після затримання

Суд визнав чоловіка винним і призначив йому найсуворіше покарання, передбачене санкцією статті, – 8 років позбавлення волі. До того, як вирок набере законної сили, зловмисник перебуватиме під вартою.

Крім того, на підставі вироку суду відомості щодо засудженого внесуть до Єдиного реєстру осіб, засуджених за злочини проти статевої свободи та статевої недоторканості малолітніх.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Фото: скриншот зі шкільної камери відеоспостереження, поліція

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *