ОСТАННІ НОВИНИ

Козицький розповів про наслідки падіння російської ракети на Золочівщині

Наталя Дуляба

|

Російська ракета, яка впала в селі на Золочівщині уночі 9 березня, повністю знищила два житлові будинки і вбила п’ятьох людей. Ще один будинок зруйновано частково і близько двох десятків пошкоджено. Про це повідомив голова Львівської ОВА Максим Козицький.

«Був на місці трагедії, яка сталася сьогодні, близько 4 години ранку, у Золочівському районі через падіння ракети ворога. Два будинки зруйновані повністю, ще один – частково. Росіяни забрали життя двох сімей, загалом 5 осіб. Вічна пам’ять невинно вбитим нашим землякам», – відзначив Максим Козицький.

За словами очільника області, від падіння ворожої ракети ще майже у 20 будинках позривало дахи і повибивало вікна. Дехто з місцевих має легкі травми. Людей, які отримали більш серйозні ушкодження чи важкі, немає.

Рятувальники теж показали, як ліквідовували наслідки російського удару на Золочівщині:

Зазначимо, спочатку було відомо, що від падіння ворожої ракети на Золочівщині загинули четверо людей. Потім їхня кількість зросла до п’яти осіб.

Нагадаємо, уночі 9 березня війська РФ здійснили п’ятнадцяту масовану ракетну атаку по Україні, паралельно з цим застосовуючи й дрони-камікадзе. Загалом окупанти випустили 81 ракету різних типів і 8 ударних безпілотників.

Як пояснили у Повітряних Силах, окупанти застосували шість гіперзвукових ракет «Кинджал» і стільки ж Х-22, які ще називають «вбивцею авіаносців». Їх Україна наразі не має змоги збивати.

Під час обстрілів окупанти пошкодили енергетичні об’єкти у вісьмох областях України. Також є руйнування цивільної інфраструктури, поранені і загиблі цивільні. Детальніше про наслідки читайте за цим посиланням.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *