Нова атака «Шахедів»: українські захисники збили 13 дронів

Наталя Дуляба

|

У ніч на понеділок, 6 березня, російські окупаційні війська здійснили чергову атаку ударними дронами Shahed-131/136 по Україні. Знищити вдалося 13 із 15 безпілотників. Про це Львівському порталу повідомили у командуванні Повітряних Сил.

Чергову атаку іранськими ударними дронами рашисти здійснили з території Брянської області РФ. Загалом було 15 пусків, українські військові збили 13 безпілотників.

Зокрема, 12 літальних апаратів знищили протиповітряна оборона Повітряних Сил, ще один – підрозділ ППО інших складових Сил оборони України.

Де саме влучили інші два дрони, наразі не уточняють.

Нагадаємо, досі іранські дрони окупанти не запускали з території Росії. Вперше вони це зробили під час нічної атаки 27 лютого.

У британській розвідці кажуть, що російські війська стали запускати дрони-камікадзе з території Брянської області РФ, щоб збільшити ймовірність успішних атак по Києву.

За останніми даними української воєнної розвідки, станом на початок лютого рашисти застосували проти України вже близько 660 іранських дронів-камікадзе Shahed і незабаром отримають нову партію.

Загалом Росія замовила у Тегерану 1750 таких безпілотників.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *