ОСТАННІ НОВИНИ

Неподалік Херсона знищили російську ДРГ

Наталя Дуляба

|

У районі Великого Потьомкінського острова українські військові розбили ворожу диверсійно-розвідувальну групу. Про це Львівському порталу повідомили в Оперативному командуванні «Південь».

Великий Потьомкінський острів знаходиться поблизу Херсона. Саме тут 5 березня ЗСУ виявили три човни із російською ДРГ на борту і відкрили по них вогонь. Таким чином вдалося знищили 18 рашистів.

При цьому в ОК «Південь» додають, що для переправлення Дніпром своїх ДРГ окупанти використовують цивільні моторні човни, які переоблаштовують під свої потреби.

Загалом минулої доби українські ракетно-артилерійські підрозділи знищили 3 зенітно-ракетних комплекси, 2 одиниці інженерної техніки, якими ворог облаштовує оборону на лівобережжі Херсонщини, 2 спостережних пости та склад із боєприпасами.

Нагадаємо, наприкінці січня Генштаб повідомляв, що окупанти посилили діяльність ДРГ у районі островів у гирлі Дніпра. Відтоді українські військові почали регулярно нищити човни, якими рашисти переправляють свої диверсійно-розвідувальні групи.

Для роботи ДРГ окупанти почали відбирати у мешканців Херсонщини човни, двигуни та інше обладнання для пересування водою.

8 лютого ЗСУ знищили відразу сім човнів росіян на півдні України, якими вони готувались переправляти свої ДРГ.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *