ОСТАННІ НОВИНИ

Українські військові влаштували рашистам «феєрверк» на Кінбурнській косі

Наталя Дуляба

|

Українські захисники продовжують нищити російських окупантів, їхню зброю і боєприпаси на Кінбурнській косі, що в Миколаївській області. Про це Львівському порталу повідомили в Оперативному командуванні «Південь».

«Ефективна робота наших ракетно-артилерійських підрозділів шляхом нанесення точних вивірених ударів по вогневих позиціях ворога на Кінбурнській косі викреслила з використання одну артилерійську гармату та реактивну систему залпового вогню. Урочистим феєрверком відгукнувся і склад боєприпасів, що окупанти тримали на косі», – йдеться у повідомленні.

Загалом протягом минулої доби, 4 березня, українські військові за підтримки авіації продовжували бити по району зосередження окупаційних військ та техніки на лівобережжі Херсонщини. Втрати ворога становлять щонайменше 18 солдатів і три одиниці техніки, однак остаточні результати ще розвідують.

Зі свого боку рашисти не припиняють обстріли мирних мешканців Херсонщини, а на Миколаївщині продовжують тероризувати морські транспортні шляхи з Кінбурнської коси.

Минулої доби окупаційні війська здійснили 85 обстрілів, в основному всі вони були по житлових кварталах, приватних подвір’ях, а також по портовій інфраструктурі. Загинула одна людина, ще троє дістали поранення.

Нагадаємо, що єдина територія Миколаївської області, яка все ще перебуває під російською окупацією, – це Кінбурнська коса. Її рашисти використовують як плацдарм для обстрілів сусідніх населених пунктів.

ЗСУ регулярно нищать ворожі опорні пункти на Кінбурнській косі, однак росіяни облаштовують нові.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *