ОСТАННІ НОВИНИ

Вирішальні бої розпочнуться зі середини весни, – Буданов

Наталя Дуляба

|

Керівник Головного управління розвідки Міноборони України Кирило Буданов заявив, що зі середини весни на фронті почнуться вирішальні бої. Про це він сказав в інтерв’ю Forbes Україна.

Відповідаючи на запитання щодо ситуації на фронті найближчими місяцями, Кирило Буданов зауважив, що вирішальні бої ітимуть зі середини і до кінця весни.

«Це переломний момент», – підкреслив глава ГУР.

Водночас журналісти попросили Буданова провести футбольну аналогію на 12 місяців повномасштабної війни. На це він відповів, що зараз «рахунок 1:1, 70 хвилина».

Як повідомляв Львівський портал, нещодавно Кирило Буданов заявляв, що Україна готується до весняного контрнаступу. Він, за його словами, буде відбуватися по всій території держави.

Також очільник ГУР говорив, що Україна має зробити все, аби до літа 2023 року Крим повернувся додому.

Зауважимо, що навесні 2022 року Кирило Буданов говорив, що перші великі перемоги України будуть у серпні. Як відомо, на початку вересні ЗСУ успішно деокупували Харківщину. Також головний розвідник правильно спрогнозував, коли українська армія звільнить Херсон.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *