ОСТАННІ НОВИНИ

Рада отримала заяву про складання мандата від депутата ОПЗЖ Волошина

Ольга Денисяка

|

До Верховної Ради надійшла заява про складання мандата від Олега Волошина, який входив до фракції «Опозиційна платформа – За життя». Про це повідомив спікер парламенту Руслан Стефанчук.

«Заява про складання повноважень народного депутата України надійшла до Верховної Ради України. У відповідності до Конституції України», – йдеться в повідомленні. 

Стефанчук опублікував фото заяви від нардепа. На ній вказана дата написання – 26 січня 2023 року.

Спікер парламенту також додав, що із розглядом заяви Волошина парламент затягувати не буде.

Зазначимо, що народному депутату від фракції забороненої проросійської партії ОПЗЖ Олегу Волошину оголосили про підозру у державній зраді.

Волошин цілеспрямовано маніпулював суспільною думкою українців в інтересах країни-агресора. Зокрема, подавав викривлену інформацію про військово-політичну та соціальну сферу нашої держави у своїх виступах та інтерв’ю

Як відомо, наразі Олег Волошин втік із України за кордон.

Нагадаємо, раніше заяви на складання мандатів написали нардепи від забороненої ОПЗЖ Наталія Королевська, її чоловік Юрій Солод, а також Ігор Абрамович.

На початку 2023 року парламент вже позбавив депутатських мандатів Віктора Медведчука, Тараса Козака, Андрія Деркача, Рената Кузьміна та Андрія Аксьонова.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *