ОСТАННІ НОВИНИ

На півдні ЗСУ вдарили по човну з окупантами

Наталя Дуляба

|

Українські військові знищили човен із рашистами, які намагались висадитись на один із островів у дельті Дніпра. Про це Львівському порталу повідомили в Оперативному командуванні «Південь».

Так, українські захисники завадили черговій спробі диверсійно-розвідувальній групі окупантів пробратись на один з островів в дельті Дніпра.

Ворог намагався висадитись на сушу на цивільному моторному човні, який перед тим переобладнали. Втім ЗСУ успішно накрили російську ДРГ своїм вогнем, чим знищили судно разом із особовим складом.

Нагадаємо, наприкінці січня Генштаб повідомляв, що окупанти посилили діяльність ДРГ у районі островів у гирлі Дніпра. Відтоді українські військові почали регулярно нищити човни, якими рашисти переправляють свої диверсійно-розвідувальні групи.

Для роботи ДРГ окупанти почали відбирати у мешканців Херсонщини човни, двигуни та інше обладнання для пересування водою.

8 лютого ЗСУ знищили відразу сім човнів росіян на півдні України, якими вони готувались переправляти свої ДРГ.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *