ОСТАННІ НОВИНИ

15 лютого на Львівщині не будуть вимикати світло

Наталя Дуляба

|

Середа, 15 лютого, у Львові та області пройде без знеструмлень. Про це Львівському порталу повідомили у пресслужбі «Львівобленерго».

«Зважаючи на інформацію про споживання потужності НЕК «Укренерго», 15 лютого у Львові та області не передбачено вимкнень електроенергії», – йдеться у повідомленні.

Водночас мешканців Львівщини закликають раціонально користуватись електрикою і без потреби не вмикати енергоємні прилади.

Зазначимо, останні декілька днів поспіль в енергосистемі України більше немає дефіциту потужностей, тому у Львові та області практично перестали вимикати світло.

Востаннє тимчасові знеструмлення подекуди на Львівщині були ще в суботу, 11 лютого. Відтак це вже четвертий день в області має пройти зі світлом.

Нагадаємо, 10 лютого Росія здійснила чотирнадцяту масовану атаку, випустивши по Україні 71 ракету. 61 із них збила українська ППО. На Львівщині працювала ППО, вибухи було чутно й у самому Львові, але в місті обійшлося без влучань.

Загалом того дня над Львівщиною знищили 9 ворожих ракет, але було потрапляння в енергетичну інфраструктуру. Ще одна ракета ракета впала неподалік Буська відразу зупинки громадського транспорту, але не вибухнула, інша – біля санаторію у Львівському районі. Ніхто не постраждав.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *