ОСТАННІ НОВИНИ

На Львівщині порушникам комендантської години почали вручати повістки

Андрій Котенський

|

Через численні скарги жителів Дрогобиччини у Дрогобицькому районі відновили роботу патрульних груп щодо порушення комендантської години. Тим кому не сидиться дома у комендантський час почали вручати повістки. Про це Львівському порталу повідомили у Дрогобицькій районній військовій адміністрації.

Як розповів перший заступник Дрогобицької районної військової адміністрації Роман Шлярп, скарги людей на порушників комендантської години відновилися впродовж грудня-січня.

«До складу патрульних груп входять представники поліції, Дрогобицького територіальні центру комплектування, а також Дрогобицької РВА. За результатами роботи впродовж вихідних, вже 14 порушникам, які не дотримувалися правил комендантської години у воєнний час та нехтували правилами безпеки, вручено повістки», – повідомив Роман Шлярп.

Як відомо, комендантська година передбачає заборону перебування людей у визначений час на вулицях та в інших громадських місцях. Виключення діють лише для осіб зі спеціальними перепустками чи посвідченнями.

У Львівській області комендантська година діє з 00:00 до 05:00 год.

Раніше Головний військовий комісар Львівщини Олександр Тіщенко розповів, чи мають право вручати повістки у громадських місцях та на блокпостах.

Міністр оборони України Олексій Резніков пояснив, що взяття на військовий облік ще не означає відправку людини на фронт.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *