ОСТАННІ НОВИНИ

Оборонці Бахмута показали, як зараз виглядає місто

Анастасія Диняк

|

Прикордонники, що в складі Сил оборони боронять Бахмут, показали як станом на 23 січня виглядає місто-фортеця. Про це повідомили у відділі комунікації Держприкордонслужби.

Так, охоронці кордону кажуть, що вдень у місті їздити небезпечно, бо може «прилетіти», а вночі натрапити на якийсь блукаючий танк. Бахмут виглядає понівеченим. Це підтверджують численні ями від «приходів» та зруйновані будівлі. Та захисники, що б’ються на цьому напрямку, продовжують стояти цілісним щитом та відбивати окупантів.

Нагадаємо, британська розвідка вважає, що 16 січня українські військові могли вийти зі Соледара і закріпитись на новій оборонній лінії на заході. У такому випадку місто контролюють російські окупанти, зокрема «вагнерівці». У Бахмуті, кажуть розвідники, ЗСУ тримають оборону.

Про те, що росіяни повністю контролюють Соледар, Україна заперечує і наголошує, що тут точаться надважкі бої.

Станом на 13 січня в ЗСУ казали, що рашисти, наступаючи на Бахмутському напрямку, ніде не зуміли прорвати оборону України і в запеклих боях несуть колосальні втрати.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *