ОСТАННІ НОВИНИ

В окупованому Криму рашисти укріплюють берегову лінію, – розвідка

Наталя Дуляба

|

Російські окупанти у захопленому Криму намагаються додатково укріпити берегову лінію, побоюючись висадки українського десанту. Про це Львівському порталу повідомили у Головному управлінні розвідки Міноборони України.

Так, уздовж берега поблизу села Молочне (Сакський район) росіяни почали обладнувати мережу мінних загороджень, окопів та траншей. Додатково встановлюють так звані «зуби дракона» – ряди бетонних пірамідок, які мають зупинити просування важкої техніки.

Ці ж «зуби дракона» окупанти почали встановлювати у листопаді у районі Маріуполя, який є частиною російського «сухопутного мосту» з Росії до Криму. Такі ж споруди з’явились і на Луганщині, які прозвали «лінією Вагнера», адже обладнували її найманці цієї приватної військової компанії.

Нагадаємо, про те, що росіяни почали окопуватись у Криму, стало відомо на початку листопада. Тоді нові окопи з’явились у північно-західній частині півострова біля Армянська, а також на пропускному пункті «Чонгар».

Згодом окупаційна «влада» Криму офіційно наказала будувати фортифікації щоб «забезпечити безпеку кримчан».

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *