ОСТАННІ НОВИНИ

«Лінія Вагнера» не зупинить ЗСУ, – Генштаб

Анастасія Диняк

|

Українські військові готуються проривати оборону, яку встановлюють російські окупанти на Донбасі, відому як «лінію Вагнера». Про це повідомив заступник начальника Головного оперативного управління Генштабу ЗСУ бригадний генерал Олексій Громов.

Так, Громов заявив, що українські військові відслідковують усі дії росіян і готуються долати перешкоди. За його словами, російські окупанти вибудовують оборону, аби зупинити або ускладнити просування бійців ЗСУ, однак їм не вдасться цього зробити.

«На кожну зброю виготовлявся засіб протидії. Так відповідно і у нас є, в тому числі і завдяки міжнародним партнерам, засоби подолання мінно-вибухових загороджень. Наразі ми детально вивчаємо хід встановлення так званої лінії і продумуємо, як її подолати. Але можу сказати впевнено: підійдемо – подолаємо», – наголосив Громов.

Нагадаємо, раніше генерал повідомив, що за 9 листопада українські військові просунулися вперед на 2 кілометри на Луганському напрямку.

Як повідомляв Львівський портал раніше, росіяни почали будувати оборону навколо тимчасово окупованого Маріуполя. На двох місцевих заводах запустили виробництво бетонних протитанкових конструкцій – «зубів дракона».

19 жовтня власник ПВК «Вагнер» заявив, про будівництво укріпленої оборонної так званої «лінії Вагнера» на тимчасово окупованій території Луганщини.

Окрім того, до маріупольського порту вперше увійшли російські кораблі з будівельними матеріалами, ліками для військового шпиталю та амуніцією для окупантів на борту.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *