ОСТАННІ НОВИНИ

На Львівщині оголосили штормове попередження

Андрій Котенський

|

За повідомленням Львівського регіонального центру з гідрометеорології України по території Львівської області оголошено штормове попередження. Про це Львівському порталу повідомили у пресслужбі ДСНС України у Львівській області.

На п’ятницю, 16 грудня, прогнозують значні опади, переважно у вигляді дощу. Оголошено І рівень небезпеки (жовтий). На дорогах ожеледиця.

За даними Sinoptik, в ніч на п’ятницю, 16 грудня, прогнозують значні опади снігу. Температура повітря поступово підніматиметься до 2 градусів тепла і вже на ранок піде дощ. Дощитиме весь день, а в ніч на суботу 17 грудня знову очікується похолодання.

Усю суботу сипатиме сніг, а температура повітря на вихідні знизиться до 5-9 градусів морозу.

Нагадаємо, через мороз вранці 11 грудня весь Львів вкрився кригою. Через обледеніння контактної мережі зупинився весь електротранспорт. Також у місті впали 119 дерев, вкритих кригою, через це сталось 32 обриви електромережі.

Станом на ранок 12 грудня у місті зафіксовано 54 пориви на електромережі ЛКП «Львівсвітло» та падіння 128 дерев, які пошкодили 15 автомобілів.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *