ОСТАННІ НОВИНИ

Львів’ян закликають пересидіти негоду дома. Повалено 18 дерев

Андрій Котенський

|

Мешканців Львова, а особливо водіїв просять залишатися в дома. На дорогах міста значна ожеледиця і можливе падіння дерев , а дахів брил мокрого снігу. Про це Львівському порталу повідомили у пресслужбі Львівської міської ради.

За даними мерії, станом на зараз зафіксовано падіння 18 дерев. Містян закликають бути дуже обачними і не ходити близько до будинків. Водіїв приватного транспорту закликають, за можливості, уникати поїздок, бо на дорогах ожеледиця.

«Погодні умови зараз дуже небезпечні – падає сніг і він перетворюється на лід. Відтак важкі брили мокрого льоду можуть падати з дахів і дерев. Також Через обледеніння маємо падіння дерев і великих гілок. Станом на зараз маємо падіння 18 дерев», – йдеться у повідомленні.

Так на вул. Панаса Мирного, 22а дерево впало і перегородило дорогу. Зараз там працюють комунальні служби Сихівської райадміністрації.

На вул. Винниця також впало дерево на проїзну дорогу, зараз його розкрижовують.

Також є падіння дерева на дорогу у Винниках.

Власникам автотранспорту радять не припарковувати свої машини біля будинків, а батькам – застерегти дітей про небезпеку падіння снігу та бурульок.

Як відомо, у Львові через обледеніння зупинився електротранспорт. І місті зафіксовано 8 обривів електромереж.

Яку погоду прогнозують Львівщині у найближчі дні дивіться тут.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *