ОСТАННІ НОВИНИ

У МЗС заперечили, що в Польщі впала ракета ППО України

Анастасія Диняк

|

Міністр закордонних справ України Дмитро Кулеба заявив, що інформація нібито на території Польщі впала ракета української ППО є неправдивою. Про це він написав у Twitter.

Так, Кулеба наголосив, що дані про нібито ракету української протиповітряної оборони, яка впала на території Польщі  – це «конспірологічна теорія», яку просуває Росія.

«Це неправда. Не треба підігравати російській пропаганді чи поширювати її меседжі. Цей урок слід було засвоїти давно, ще після збиття MH17», – зазначив міністр.

Нагадаємо, 15 листопада російська ракета впала на території Польщі. Унаслідок цього загинули дві людини.

Один з літаків НАТО, який проводив регулярне спостереження над ситуацією в Україні, відстежив ракету, яка впала у Польщі.

Президент Польщі Анджей Дуда заявив, що наразі немає достовірних даних про те, хто саме запустив ракету, яка впала на територію країни, однак підтвердив, що вона російського виробництва.

Згодом анонімні американські посадовці заявили, що, за попередніми оцінками США, ракета, яка впала на території Польщі, може належати ППО України.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *