ОСТАННІ НОВИНИ

На півдні ворог відступає і знищує свої боєприпаси, – Генштаб

Наталя Дуляба

|

На півдні України деморалізовані російські окупанти залишають свої позиції і при цьому знищують свої боєприпаси та переправи. Про це йдеться у вечірньому зведенні Генштабу, опублікованому 4 жовтня.

«Ворог деморалізований, залишає позиції, відходить на безпечну відстань, знищує запаси боєприпасів, намагається знищити мости та переправи. Робить все це з метою уповільнення темпів наступу наших військ», – вказано у повідомленні.

Зазначимо, ще 2 жовтня в Оперативному командуванні «Південь» заявили, що українські захисники мають частковий успіх на півночі регіону, проте жодних інших подробиць не назвали.

Згодом стало відомо про деокупацію містечка Архангельське, селища Миролюбівки, Давидового Броду і ще кількох населених пунктів на Херсонщині.

У мережі публікують відео українських захисників з низки інших звільнених населених пунктів на Херсонщині, проте офіційного підтвердження від Генштабу наразі немає.

Нагадаємо, президент Володимир Зеленський каже, що зараз ЗСУ продовжують свій наступ, на фронті йдуть жорсткі бої, є нові звільнені населені пункти. Окупанти ж зазнають втрат і все більше із них намагаються втекти.

Українська розвідка також повідомляє, що російські солдати починають масово здаватись у полон.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *