ОСТАННІ НОВИНИ

На Херсонщині знищили переправу окупантів

Наталя Дуляба

|

Українські військові знищили переправу через Дніпро, яку прокладали російські окупаційні війська у районі села Львове Херсонської області. Про це йдеться у зведенні Оперативного командування «Південь» у Facebook.

Йдеться про переправу, яку загарбники зводили через Дніпро у районі села Львове. Територіально цей понтонний міст знаходився між Антонівським і Новокаховським мостами. Однак ЗСУ своїми влучними ударами знищили і цей об’єкт.

Зазначимо, що українські військові за допомогою HIMARS зруйнували всі великі мости на Херсонщині і таким чином відрізали окупантів від поставок зброї, техніки й продовольства з Криму.

Так, непридатним до користування вже є Дар’ївський (пролягає через річку Інгулець), Новокаховський (біля Каховської ГЕС) та Антонівський автомобільний і залізничний мости (з’єднують Херсон із лівобережжям). Тому тепер фактично окупанти мають доступ лише до пішохідних мостів.

Втім відразу поруч із Антонівським мостом російські загарбники вирішили прокласти понтонну переправу, але вона, на думку британської розвідки, буде досить легкою здобиччю для ЗСУ. Супутник уже зафіксував, що окупанти проклали 620 м понтонного мосту.

Всі ці великі мости російські війська використовували для перекидання техніки, боєприпасів і продовольства у тимчасово окуповані райони Херсонщини. Бити по них ЗСУ почали ще в липні й відтоді тримають ці об’єкти під своїм вогневим контролем.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *