ОСТАННІ НОВИНИ

Сценарист «Карткового будинку» знімає фільм про звірства в Бучі

Андрій Котенський

|

Сценарист і керівник популярного популярного американський політико-драматичний телесеріалу «Картковий будинок» знімає документальний фільм про звірства у Бучі, повідомляє офіційна сторінка Верховної Ради України у Facebook.

Бо Віллімон прибув в Україну, аби на власні очі побачити звірства росіян.

«Бо Віллімон, відомий сценарист американських серіалів, приїхав до України, щоб набрати матеріалів про жорстокі звірства росіян у Київській області. Драматург хоче розповісти усьому світу правду про геноцид українців у та героїчний опір українського народу», – йдеться у повідомленні.

За даними Obozrevatel, Бо Віллімон прибув до України із цілою командою.

«Ми працюємо над документальною стрічкою про цю війну. Здебільшого вона включатиме досвід звичайних людей, які були змушені зіткнутися зі вторгненням: як ці люди виживають, адаптуються, розвиваються в епіцентрі конфлікту. Сьогодні ми бачили Бородянку, Бучу – неймовірні масштаби спустошення та втрат, з якими людям довелося справлятися. На мене все це справило потужний емоційний вплив», – сказав Бо Віллімон.

Окрім того команда Вілмона побувала у зруйнованій росіянами Бородянці.

«Я думаю, коли люди обирають нападати на інших людей із такою люттю – це найгірший прояв людства, протизаконне вторгнення. Проте дуже надихає те, як мешканці Бородянки вже приводять до ладу та відновлюють своє місто: ти бачиш, як люди очищують вулиці, ти бачиш, як бригади будівельників розбирають завали, як люди разом намагаються робити ремонт. І на в’їзді в місто ми бачили велику двокілометрову чергу з машин людей, які намагаються повернутися додому. Посеред цього спустошення існує надія та натхнення, так само як і у самих українцях», – ділиться враженнями драматург.

Раніше Львівський портал повідомляв, що у Бучі російські окупанти зґвалтували неповнолітню дівчинку і дитина завагітніла.

У Бучі знайшли три місця масових поховань цивільних.

Дані із супутника підтвердили, що людей у Бучі вбивали під час окупації.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *