ОСТАННІ НОВИНИ

Де шукати укриття у Львові

Анастасія Диняк

|

У Львові наразі доступні понад п’ять тисяч адрес, де розташовані укриття для населення на випадок надзвичайних ситуацій. Про це Львівському порталу повідомили у пресслужбі ЛМР.

У Львові пів року обстежували споруди, які можуть бути використані як найпростіші укриття населення при виникненні надзвичайних ситуацій. Згідно з нормами, які визначила держава, львів’яни забезпечені найпростішими укриттями на 197%.

Карта із доступними укриттями за посиланням.

Містянам нагадують, що підвали – це найперші укриття в разі небезпеки, оскільки вони є безпосередньо під будинками. Також підземні паркінги новобудов – найбільш комфортні як приміщення для укриття.

Нагадаємо, 23 лютого Верховна Рада України запровадила надзвичайний стан на всій території України, окрім Донецької та Луганської областей.

Раніше Львівський портал повідомляв, що Бригада Збройних сил України оприлюднила список речей першої необхідності, які знадобляться у випадку надзвичайної ситуації. Що рекомендовано взяти з собою читати тут.

Також Міністерство охорони здоров’я України скало новий розширений список набору для першої допомоги.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *