ОСТАННІ НОВИНИ

В коледжі на Сихові шукають вибухівку. Оновлено

Анастасія Диняк

|

17 січня анонім повідомив про замінування Технологічного фахового коледжу Національного університету «Львівська політехніка», що на проспекті Святого Івана Павла II у Львові. Про це Львівському порталу повідомила речниця Нацполіції Львівщини Світлана Добровольська.

Так, близько 13:30 год. на електронну пошту коледжу надійшло повідомлення про замінування навчального закладу. Навчальний процес у довелося призупинити. Усіх студентів та працівників евакуювали.

На місце події вже прибули всі необхідні служби, які перевіряють факт замінування.

Доповнення: о 15.30 год обстеження завершили, однак вибухівки не знайшли. Загалом евакуювали 120 викладачів та 500 студентів. Правоохоронці встановлюють особу, яка надала неправдиве повідомлення.

Нагадаємо, останні кілька днів на Львівщині активізувались псевдомінери. Так, 13 січня аноніми погрожували підірвати авіабомбою офіс «Львівгазу», нібито закладали вибухівку у львівські гіпермаркети «Метро».

А 12 січня у Львові «мінували» всі школи. Правоохоронцям довелось евакуювати майже 31 тисячу учнів і більше 3 тисяч вчителів. Вибухівки так і не виявили.

Останнє фейкове замінування було 14 січня. Тоді вибухівку шукали у приміщенні сільради у Жовтанцях.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Фото: Львівська політехніка

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *