ОСТАННІ НОВИНИ

На Львівщині – 392 нових хворих на коронавірус

Наталя Дуляба

|

Станом на ранок п’ятниці, 24 грудня, на Львівщині виявили 392 нових хворих на Covid-19, тоді як одужали менше пів тисячі людей, ще 15 померли. Про це Львівському порталу повідомили у пресслужбі Львівської міськради.

Так, коронавірус на Львівщині підхопили вже 218 419 людей.

Протягом четверга, 23 грудня, лабораторні центри провели лише 1089 ПЛР-тестів, із яких позитивним виявились 392, тобто майже 36% від усіх зроблених тестувань. Серед усіх нових хворих 126 осіб – львів’яни.

Від ускладнень, спричинених Covid-19, померли 5915 людей (+15 за останню добу). Побороти недугу зуміли 204 230 пацієнтів (+405 за минулу добу).

Нагадаємо, з кінця жовтня вся Львівська область, крім Моршина, перебувала у «червоній» карантинній зоні. Зі 7 грудня Львівщина офіційно перейшла у «жовту» зону епіднебезпеки. Проте фактичних послаблень не відбудеться.

Зараз захворюваність на коронавірус на Львівщині стабілізувалась. У covid-стаціонарах перебувають менше 1650 хворих, а завантаженість лікарень впала до 24%.

Медики навіть фіксують «тенденцію до покращення» епідситуації, але водночас наголошують, що вже потрібно готуватись до нової covid-хвилі.

Водночас після новорічних святкувань на Львівщині прогнозують збільшення рівня захворюваності на Covid.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *