ОСТАННІ НОВИНИ

Covid виявили ще у 214 мешканців Львівщини

Аліса Белей

|

Станом на ранок понеділка, 6 грудня, на Львівщині виявили 214 нових хворих на Covid-19, тоді як одужали більше тисячі людей, ще 22 особи померли. Про це Львівському порталу повідомили у пресслужбі Львівської міськради.

Так, коронавірус на Львівщині підхопили вже 212 079 людей.

Протягом неділі, 5 грудня, лабораторні центри провели 957 ПЛР-тестів, із яких позитивним виявились 214, тобто 22% від усіх зроблених тестувань. Серед усіх нових хворих 89 осіб – львів’яни.

Від ускладнень, спричинених Covid-19, померли 5 604 людини (+22 за останню добу). Побороти недугу зуміли 188 581 пацієнт (+1 071 за минулу добу).

Нагадаємо, за показниками МОЗ Львівщина вже не належить до «червоної» covid-зони з кінця листопада. Проте Львівська ОДА звернулася до Державної комісії ТЕБ і НС з проханням залишити область у цій зоні карантину, аби уникнути росту захворюваності.

У найсуворішу «червону» карантинну зону вся Львівська область, крім Моршина, потрапила ще 30 жовтня.

Тепер у ЛОДА кажуть, що більше не проситимуть, аби Львівщина залишалась  у «червоній» зоні, тому вийти з неї область може 6 грудня. Що ж зміниться після цього, читайте тут.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *