ОСТАННІ НОВИНИ

Майже 8 мільйонів українців повністю вакцинувались від Covid

Ольга Денисяка

|

Станом на ранок 8 листопада 7,9 мільйона українців отримали два щеплення проти коронавірусу, тобто повністю завершили вакцинацію. Про це йдеться на сторінці Міністерства охорони здоров’я у Facebook.

Від початку вакцинальної кампанії першу дозу отримали 11,4 мільйона людей, а 7,9 мільйона вже повністю вакциновані.

Впродовж останньої доби, 7 листопада, 85 тисяч людей вакцинували проти COVID-19. Одну дозу отримали 51 603 людини, повністю імунізовані – 33 480 людей.

У МОЗ наголошують: 93,2 % госпіталізованих із COVID-19 минулого тижня – невакциновані та не мали жодної дози вакцини.

Як повідомляв Львівський портал, від коронавірусної інфекції у Львові повністю провакцинували вже 40% мешканців, ще 60% отримали одну дозу.

Нагадаємо, зараз у Львові виник ажіотаж із охочих вакцинуватися від коронавірусу. Під пунктами щеплень щодня виникають великі черги.

Сovid-щеплення на Львівщині можна зробити безкоштовно у пунктах та центрах вакцинації. Із графіком роботи на 1-7 листопада можна ознайомитись за цим посиланням.

Записатися на вакцинацію можна у Helsi, а можна просто приходити і займати живу чергу. Також у пункт щеплення запис відбувається за номером реєстратури медзакладу. Перелік та контакти – тут, окремо по Львову – тут. Для вакцинації проти коронавірусу при собі необхідно мати документ, що посвідчує особу.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *