ОСТАННІ НОВИНИ

На залізничному вокзалі Львова відкривають пункт вакцинації

Наталя Дуляба

|

З четверга, 21 жовтня, у Львові запрацює ще один пункт вакцинації – на території залізничного вокзалу. Про це Львівському порталу повідомили у пресслужбі Львівської міськради.

Новий пункт вакцинації у Львові облаштували у медпункті головного залізничного вокзалу. Зробити щеплення тут можуть всі охочі вакцинами Pfizer, AstraZeneca та Coronavac.

Пункт вакцинації на залізничному вокзалі працюватиме щодня, в тому числі й на вихідних, з 10:00 до 18:30 год. Щоб зробити тут щеплення, можна попередньо записатись у Helsi, а можна просто приходити і займати живу чергу.

Із детальним графіком роботи центрів вакцинації у Львові та області на 18-24 жовтня можна ознайомитись за цим посиланням.

Нагадаємо, що зараз у Львові виник ажіотаж із охочих вакцинуватися від коронавірусу. Під пунктами щеплень щодня виникають великі черги.

На яку з вакцин на Львівщині фіксують найбільше побічних реакцій (температура, ломота, головний біль), а на яку – найменше, читайте за цим посиланням.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *