ОСТАННІ НОВИНИ

Львівський легкоатлет виборов «бронзу» на Паралімпіаді у Токіо

Вероніка Рой

|

Львівський легкоатлет Роман Павлик виборов бронзову нагороду на Паралімпіаді, що проходить у Токіо. Про це інформує Львівський портал.

Роман Павлик змагався у стрибках в довжину. Львівський спортсмен посів третє місце, показавши результат 5 м 63 см. Варто зауважити, що Роман Павлик поступився срібному призеру із Нової Зеландії всього лиш на 0,01 м. «Золото» здобув представник паралімпійського комітету Росії.

Львівський легкоатлет Роман Павлик є майстром спорту України міжнародного класу. Чотириразовий Паралімпійський чемпіон 2008 та 2012 років, срібний та бронзовий призер 2008 та 2012 років. Займається легкою атлетикою у Львівському регіональному центрі «Інваспорт».

Зауважимо, це вже третя медаль, яку на Паралімпіаді завоювали спортсмени з Львівщини. Так, дві срібні нагороди вибороли фехтувальника Наталія Морквич та тенісист Віктор Дідух.

Як повідомляв Львівський портал, Паралімпійські ігри-2020 у Токіо стартували 24 серпня і триватимуть до 5 вересня. У складі збірної України – восьмеро представників Львівщини.

Детальніше про львівських паралімпійців, що борються за медалі у Токіо, та їхні історії читайте у матеріалі за цим посиланням.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *