ОСТАННІ НОВИНИ

Тенісист з Львівщини виборов «срібло» на Паралімпійських іграх-2020

Дарина Романишин

|

34-річний Віктор Дідух став віцечемпіоном Палімпійських ігор в Токіо із настільного тенісу (клас 8). Про це Львівському порталу повідомили у відділенні НОК України у Львівській області.

В ніч проти понеділка, 30 серпня, львівський тенісист поступився у фіналі китайцеві Чжао Шуай – 1:3.

На шляху до фіналу Віктор Дідух переміг чотирьох своїх суперників. Зокрема, у півфіналі він виграв у китайця Пен Вейнань – 3:2.

Для Віктора Дідуха це друга паралімпійська медаль. На Іграх 2016 року він здобув «золото» в командних змаганнях.

Віктор Дідух здобув другу медаль Паралімпійських ігор 2020 року серед спортсменів Львівщини.

Довідково: Віктор Дідух – фахівець з настільного тенісу, майстер спорту міжнародного класу та заслужений тренер України.

Чоловік виріс у родині спортсменів і став одним із найпотужніших гравців у настільний теніс в Україні та світі. У 2016 році Віктору Дідуху підкорилась першість Паралімпійських ігор у Ріо.

Зазначимо, нещодавно також «срібло» виборола 29-річна фехтувальниця на візках львів’янка Наталія Морквич.

Як повідомляв Львівський портал, Паралімпійські ігри-2020 у Токіо стартували 24 серпня і триватимуть до 5 вересня. У складі збірної України – восьмеро представників Львівщини.

Детальніше про львівських паралімпійців, що борються за медалі у Токіо, та їхні історії читайте у матеріалі за цим посиланням.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *