ОСТАННІ НОВИНИ

Плавчиня Анна Стеценко принесла Україні третє «золото» на Паралімпіаді

Наталя Дуляба

|

Українська плавчиня Анна Стеценко виборола золоту медаль у плаванні на 400 метрів вільним стилем на Паралімпіаді в Токіо. Про це повідомляє Львівський портал.

29-річна Анна Стеценко здобула «золото» на дистанції 400 метрів вільним стилем (клас – S13). Це вже третя золота медаль збірної Україна на Паралімпійських іграх у Токіо.

Українська плавчиня здолала дистанцію у 400 м за 4:23,92 хвилини, випередивши всіх конкуренток.

Зазначимо, Анна Стеценко – українська плавчиня, майстер спорту міжнародного класу. Триразова чемпіонка Паралімпіади-2016 у Ріо-де-Жанейро (50 та 100 м вільним стилем, 100 м на спині), а також срібна призерка у плаванні вільним стилем на 400 м.

Чемпіонка, триразова срібна та бронзова призерка чемпіонату світу 2015 року. Також серед здобутків Анни Стеценко – три «золота» та «бронза» чемпіонату Європи 2016 року.

Нагадаємо, загалом українські паралімпійці здобули вже 21 медаль на олімпіаді у Токіо: 6 бронзових, 12 срібних та 3 золоті.

Першу золоту нагороду здобула плавчиня Єлизавета Мерешко, другу – пауерліфтерка Мар’яна Шевчук і тепер третє «золото» принесла плавчиня Анна Стеценко.

Паралімпійські ігри-2020 у Токіо стартували 24 серпня і триватимуть до 5 вересня. У складі збірної України – восьмеро представників Львівщини.

Детальніше про львівських паралімпійців, що борються за медалі у Токіо, та їхні історії читайте у матеріалі за цим посиланням.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *