ОСТАННІ НОВИНИ

14 серпня на перехресті Шевченка – Левандівська буде ускладнений рух

Ольга Денисяка

|

У суботу, 14 серпня,  на перехресті вулиць Шевченка – Левандівська у Львові тестуватимуть роботу світлофора. Через це рух транспорту на ділянці буде ускладнений. Про це Львівському порталу повідомили в пресслужбі Львівської міської ради.

Так, з 15:00 до 18:00 год. ЛКП «Львівавтодор» спільно з компанією «Сварко» в тестовому режимі запустить світлофор, щоб налаштувати його роботу.

«Звертаємо увагу, що в процесі налаштування світлофора в районі цієї ділянки може бути ускладнений рух транспорту. Просимо водіїв бути уважними та поставитись з розумінням до можливих затримок у русі транспорту»,  –  повідомив начальник управління транспорту ЛМР Орест Олеськів.

Також зазначається, що зараз світлофор на перехресті вул. Шевченка – вул. Левандівська працює в режимі жовтого мерехтіння. Повноцінно ж запрацює після закінчення всіх ремонтних робіт на вул. Шевченка.

Нагадаємо, вул. Т. Шевченка почали ремонтувати торік наприкінці січня. Всі роботи виконують у три черги, перша із них – облаштування квазікільця від вул. Залізничної до вул. Левандівської. Його відкрили у середині серпня. 

Додамо, реконструкцію вул. Т. Шевченка (від вул. Залізничної до вул. Левандівської) проводить ТзОВ «Онур». Також проєкт передбачає облаштування квазікільця на вул. Т. Шевченка, вул. Левандівській і вул. Залізничній. Загальна довжина усіх відновлених вулиць становить 837 м. Бюджету Львова ці роботи обійдуться у 89,6 млн грн.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Фото: ЛМР

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *