ОСТАННІ НОВИНИ

На вулиці Шевченка облаштовують квазікільце

Андрій Котенський

|

Тривають роботи з капітального ремонту вул. Шевченка. Роботи відбуваються на відрізку від вулиці Залізничної до вулиці Левандівської і передбачають організацію кільцевого руху по вулицях Шевченка, Левандівської та Залізничної. Про це Львівському порталу повідомили у пресслужбі Львівської міської ради.

Як розповів Олександр Одинець, директор департаменту житлового господарства та інфраструктури ЛМР, незважаючи на карантин, роботи відбуваються з дотриманням
«На сьогодні роботи на вул. Шевченка, по облаштуванню квазікільця, виконуються згідно з графіком, не зважаючи на період карантину. Темпів ми не сповільнюємо і роботи йдуть активно. На об’єкті вже завершено роботи з монтажу і переключення більшої частини трубопроводів різних діаметрів. Загалом змонтовано близько 600 м. п. водогонів, зокрема замінено магістральний водогін діаметром 600 мм», – повідомив він.


Також стало відомо, що на частині вулиць Левандівської і вулиць Залізничної вже закінчені роботи з прокладання каналізаційного колектора. Зараз відбуваються роботи з прокладання каналізаційного колектора на вул. Шевченка.


На вул. Шевченка, в напрямку Рясне, відбувається демонтаж дорожнього покриття і підготовка до заміни мереж. А на вул. Проектованій вже повністю підготовлений дорожня основа — вистелено геотекстиль, запіскована основа, і все підготовлено під монтаж дорожнього покриття.


Отож, після завершення всіх робіт на цьому об’єкті тут буде облаштовано кільцевий рух, що дозволить розвантажити це перехрестя, і дозволить полегшити організацію руху і об’їзд під час наступних етапів ремонту вулиці Шевченка.


ЙІ останній етап — це ремонт вул. Шевченка на ділянці від вул. Ярослава Мудрого до квазікільця. Він буде завершено цього року. Також цього року плануємо розпочати і завершити основні роботи по другому етапу. А вцілому вся вул. Шевченка буде відремонтована наступного року», — повідомив Олександр Одинець.


Нагадаємо, проектно-кошторисна документація ремонту вул. Шевченка розроблена 2019 року проектною організацією ТзОВ «Трамдорпроект» на замовлення ЛКП «Львівавтодор».


Загальна довжина реконструйованих та проектованих вулиць — 837 м. Вартість виконання робіт згідно з договором між ЛКП «Львівавтодор» та ТзОВ «Онур Конструкціон Інтернешнл», становить — 89,6 млн грн.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *