ОСТАННІ НОВИНИ

Львів досі оговтується від наслідків буревію

Вероніка Рой

|

У Львові досі ліквідовують наслідки негоди, що сталася у місті наприкінці червня. У мерії кажуть, що всі роботи протягом місяця будуть завершені. Про це повідомив заступник міського голови Андрій Москаленко.

За його словами, комунальні служби займаються ліквідацією наслідків негоди, що пройшлася Львовом наприкінці червня.

«Одразу після негоди комунальним службам дали завдання першочергово розчистити магістральні, ключові вулиці. Зараз вони працюють над ліквідацією решти наслідків негоди по всіх парках, скверах. Якщо рахувати сотні дерев, які було повалено, то навіть фізично їх порізати, поприбирати займає чимало часу. Найближчих часом такі роботи ще триватимуть», – цитує Москаленка пресслужба ЛМР.

Він зазначив 13 липня у міськраді проведуть засідання комісії з питань ТЕБ і НС щодо ліквідації наслідків негоди. На ньому підніматимуть питання ремонту дахів та будівель, що пошкодила негода.

Андрій Москаленко додав, що всі роботи протягом місяця будуть завершені.

Як відомо, 25 червня Львовом пройшов потужний буревій. Тоді вітер і злива теж наробили шкоди: повалили близько 500 дерев, підтопили вулиці, пошкодили будинки, машини й дахи. Фото та наслідки буревію можна побачити тут.

Вже 30 червня Львів знову накрила негода, яка також повалила дерева та підтопила вулиці. Про перші його наслідки читайте за цим посиланням.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *